Suupohjan Rakennuspuu Kaskistentie 409, 64700 Teuva

Puh: (06) 2672670 Fax: (06) 2672670 Gsm: 0400 669540

info@suupohjan
rakennuspuu.net

Mikä yritys?

Suupohjan Rakennuspuu on vuonna 1995 perustettu puutavaraliike, joka tunnetaan rehellisenä, luotettavana sekä hinta-/laatusuhteeltaan hyvänä. Olemme erikoistuneet puutavaran jälleenmyyntiin. Yrityksemme sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Teuvan kunnassa kantatie 67 varrella, noin 5 km Kaskisten suuntaan. Asiakkaamme koostuvat yksityisistä, yrityksistä, kouluista sekä kunnista.

Tuotteemme?

Tuotteitamme ovat kaikki puutavarat rakentamiseen: saha- ja höylätavarat, sisä- ja ulkopaneelit, listat, kesto-, kerto- ja liimapuut jne. Suoraan varastosta löytyy noin 300 erilaista tuotetta. Puutavaramme valmistetaan suurilla sahoilla sekä höyläämöillä, joten ne ovat laadultaan hyvää, mittatarkkaa ja keinokuivattua. Katso lisää kohdasta Tuotteet.

Palvelumme?

Palveluitamme ovat kuljetus, katkaisu, halkaisu, suunnittelu, määrälaskenta, pohjamaalaus sekä erikoistilaukset. Emme veloita palveluista tuntimaksuja. Katso lisää kohdasta Palvelut.

Toimintaperiaatteemme?

Toimintaperiaatteenamme on tarjota hinta-/laatusuhteeltaan erinomaista puutavaraa.

Laatumme?

Yrityksemme historiassa ei ole kertaakaan reklamoitu harhaanjohtavasta mainonnasta tai huonosta laadusta. On selvää, että hinnan laskiessa myös laatu heikkenee. Tämän vuoksi takaamme, että tuotteemme on laatuluokitusten mukaista.

Varastointimme?

Pyrimme varastoimaan kaiken puutavaran halleihimme. Emme osta ylimääräistä puutavaraa ulkosäilytykseen, jossa ne ovat alttiina sateille, auringonvalolle ja maakosteudelle.